Prana livsenergi livskraft

Städerskan ligger och guppar som en badanka på magen …..Vi delar med oss nu, det är gott om det överallt men inte roligt. När tar det slut? Ett skönt tryck av bollarna ………….

 

 Whilda badade i förra  veckan, schamponerade in henne med avfällings schampo för att det skulle försvinna fort. Men oj blev som en stor svart filt i badkaret och vilken fällning. Borstar henne varje dag och trots detta är golvhörnen fulla av små Whildor. Hon är tunn nu min fluff tjej. Vägde henne för jag känner ryggraden och revbenen så väl nu. 24,4 så hon är väl ett muskelpaket 😉  På måndag ska vi in och ge båda grundvaccinering & kennelhosta påfyllning på onsdag ska vi iväg på fys med Tyke då får Whilda följa med social träning för henne. Tyke har blivit bättre med sitt haltande efter bara 3 pass i bassängen. Underbart ❤ På fredag ska vi på gratis tandläkarundersökning hos Vettris. Många veterinärer som har GRATIS i mars.  Bäst att passa på.

 Tre pass  med TERAPEUTISK HATHA har jag gått på nu NÖJD ❤  för att jag gör något för mig själv och rör på mig som känns bra. Vi har bollar till en del övningar att dra över våra muskler. Det är skönt och gör ont samtidigt så skulle vilja köpa ett par att ha hemma. Men jag ska inte använda dem i nacken för det blir huvudvärk av den massagen.

Fatsecret appen börjar jag använda igen för byxorna sitter åt och det vill jag inte. Måste ju ligga på magen och dammsuga under sängar som ofta är låga och svårt att nå in under en dubbelsäng. Känner mig som en badanka som gungar över magen hihi. Men nu har jag startat och i kylen står en STOR hushållsost och ett STOET paket Bregott som har räck väldigt länge nu. Brukar äta Bregott med sked och festa till det med smör& ostrullar . Men jag har abstinens kan jag lova.  Men något annat jag tappar lätt är håret Oj Oj Oj jag byter hår nu. Var hos frissan i veckan hon undrade om jag tappar hår MMMMMMMMMMMMMMMMMMM ser det sa hon fullt av nya som är på väg upp. Piffigt med stubb och långt hår HAHA 🙂 Nästa gång som jag ska dit ska jag våga något jag inte gjort så ofta .

PRANA  på er mina vänner ❤

 

Annonser

4 reaktioner på ”Prana livsenergi livskraft

  1. Fällnings schampo , var något nytt för mig. Funderade på saken en stund. För ärligt talat är jag lite trött på den ständiga hårfällningen här. Även om det gr i vågor och är mer eller mindre. Kom fram till att dom har nog inte så mycket päls ändå. Om man jämför med Whilda *L* Skönt med ”måbrasaker” Love it
    Kram

    Gilla

    1. Ja det var nytt för mig också men väldigt effektivt så slipper man ha det så länge 😉 Ja skönt med MÅBRA grejer det gör att man får ny Energi Tack för du tittade in 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s