Ett STORT hjärta är bra att ha

Den här veckan har det hänt mycket….

I dag blev det en tur till Katrineholm efter morgon promenaden. Behövde byta miljö få lite god energi och mysa lite. Allt hände 🙂  Vi fick gosa med fem söta   sju veckors Eurasier  valpar ❤ Man blir helt mjuk i hela kroppen fingrarna njuter av den gosiga pälsen och de kryper upp och vill bli gosade en stund. Whilda min egen lilla Prinsessa tog det med ro hon kom och var nära mig för att titta och dofta lite på dem. Mamma Bezza var hur cool som helst . Det är så roligt att bara titta på hur hundar ”pratar” med varandra. Det bjöds på fika Jordgubbar som jag nog åt mest själv 😉 Några fler var där så det blev mysiga samtal om hundar barn och livet ❤

 

I går TUR Norrköping-Stockholm

Different types of sushi Daniel ogillar fisk så lär väl få höra att han kanske inte ätit allt för mycket Japansk mat 🙂

Körde sonen Daniel  till Arlanda som skulle vidare till TOKYO JAPAN han och en kompis ska utforska Tokyo med dagsturer från sitt hostel Sakura Hotel Ikebukuro. Blir spännande att följa det på INSTAGRAM 🙂  Ett land han har varit intresserad av sedan tonåren.

Yoga- och rekreationsresa till Montenegro

 Det här ska bli helt underbart att få uppleva. Bara ta hand om sig själv njuta av en vecka med min mamma och lära känna nya människor. Yoga morgon och kväll med utsikt över havet. Se sig omkring på små utflykter varje dag. Fylla på ett litet föråd inför vintern och vår mörka årstid hemma.

 Vi har kommit på att om vi möter en hund och har med en tennisboll så går mötena med andra hundar så mycket bättre för Tyke. Skönt för både oss och honom. Både Whilda och Tyke har varit ganska slöa under maj då det var så varmt. Har blivit korta promenader men fler. Vad vatten man hällt upp också SLURP så har det varit slut.

 Även växterna har ju slurpat i sig massor. Det är så himla kul att titta på allt som växt upp i rabatten buskarna och våra krukor. Gösse har fått klart rabatten på sidan och krukorna är planterade och stenarna är där  nu NJUTER ❤ På fotot har vi inte fått klart riktigt ännu .

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s